Matonpesualtaat ja -mattomankelit

Puhdasta mukavuutta            

Korkealuokkaiset CE-hyväksytyt matonpesualtaat ja mattomankelit ovat käytössä kaupunkien ja kuntien yleisillä matonpesupaikoilla. Altaat valmistetaan ruostumattomasta teräksestä.  Rei’itetyt suihkuputket kastelevat matot tasaisesti pesun aikana. Varusteisiin kuuluvat myös täyttöhanat, tukevat kuumasinkityt teräsjalustat ja saippuatelineet.

Moduulimitoitetuista altaista on helppo koota tarpeenmukainen ryhmäaltaisto isollekin pesijämäärälle. Altaistoa on mahdollisuus laajentaa myös myöhemmin. Altaiden koot ovat 715x2710 mm ja 715x1210 mm. Tuotteet toimitetaan asennusvalmiina pakettina sisältäen altaat, jalustat, suihkuputket, saippuatelineet ja hanat.

Likavesi valuu viemäriin eikä luontoa rasittamaan

Ympäristöarvojen ja luonnonsuojelun merkitys tunnustetaan kaikkialla. Se tulee entisestään korostumaan myös kuntien hankintapäätöksissä. Altaita käyttämällä voidaan pesupaikan jätevedet johtaa turvallisesti ja valvotusti viemäreihin.

Mattomankeli - mankeloi matot mukaan kevyesti

Mattomankeli puristaa huuhdellun maton kätevästi kuljetuskuivaksi. Kaksi metriä leveät, kestävällä teollisuuskumilla kumitetut telat mahdollistavat isojenkin mattojen mankeloinnin loimia vahingoittamatta. Mankelin molemmilla puolilla on tilavat mattokorit.

Tuotteemme sopivat myös merelliseen ympäristöön

Valmistamme allasryhmiä ja mankeleita myös kokonaan ruostumattomasta teräksestä, jolloin ne soveltuvat meriveden käyttöön.

Altaiden ja mankelin tekniset tiedot löytyvät alla olevasta esitteestämme

Avaa tästä Matonpesualtaat ja mattomankelit -esite

 

©2018 Suomen Säiliönpääty Oy - MMD Networks Oy